Kungligt mode – en het potatis

Annons

Det finns en hel del kungliga modebloggar ute i världen. Tyvärr har jag bara koll på ett fåtal, som denna – till exempel. Det vore roligt om ni ville tipsa mig om andra. Det kan ju vara kul att ägna ett helt inlägg till dessa. Eller vad säger ni? Jag har fått en del kommentarer som indikerar att jag skulle vilja ”stjäla” info från andra bloggar. Så är givetvis inte fallet och om någon känner att jag missat att länka till just dem så är det bara att hojta till. Jag har inga problem med kritik men jag skulle uppskatta om vi försökte hålla det på en nivå där ni inte kallar mig för idiot?

Annons

Men vi går vidare tycker jag…

Annons

Madeleine tillbringade större delen av förra veckan i San Francisco. Och som så ofta förr så satsade hon på vitt. Hon gillar visst ljusa kulörer – och nog klär hon i det också?

Dela på:

7 kommentarer till “Kungligt mode – en het potatis”

 1. Mer Madeleine i vitt | kungligamodebloggenkungligamodebloggen.svenskdam.se skriver: 11 maj, 2011

  […] Och när vi ändå är inne på Madeleine och favvofärgen vit. Ni minns väl ELLE-omslaget häromåret. Vitt, vitt, vitt… […]


 2. Cecilia skriver: 11 maj, 2011

  den här är absolut bäst av alla jag läser: http://orderofsplendor.blogspot.com/


 3. Lollo skriver: 11 maj, 2011

  kul att läsa ibland http://orderofsplendor.blogspot.com/
  kanske inte alltid droppar desginers men har en del kul inlägg


 4. Linda skriver: 11 maj, 2011

  Jag tror inte problemet var att du inte länkar till bloggarna du hämtar iformation från, snarare att du länkade till ”myroyals” sajt som publicerar bilder olagligt, utan att betala för dem. Det är sådana sidor som ”snor” bilder från fotografer, inte du 🙂


 5. Bello skriver: 11 maj, 2011

  http://madhattery.royalroundup.com/ har stenkoll på alla tiaror och hattar!


 6. fröken Lbirgittakristina.blogspot.com skriver: 11 maj, 2011

  Mad Hattery som nämns ovan är väldigt rolig och har verkligen utomordentlig koll på alla tiaror! Samma person som driver den har även bloggen The Daily Kate, som numera heter Cambridge Chic: http://www.thedailykate.org/ – tyvärr verkar det som om de gamla inläggen därmed försvunnit, så då är nog ditt tips bättre.


 7. fröken Lbirgittakristina.blogspot.com skriver: 11 maj, 2011

  Och så Ebbas blogg, så klart!


Annons
Laddar