Prinsessorna i Superga-sneakers

Prinsessorna i Superga-sneakers
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Sofia inspireras ofta av svägerskan Victorias stil. Sist såg vi henne på fotbollsturneringen i Göteborg, där hon bar samma par Superga-sneakers (reklamlänk via Apprl)  som Victoria. Enda skillnaden är att Sofias skor har platåsula, medan Victoria kör på den klassiska modellen med låg sula.

Annons

Men Victoria är inte den första kungligheten som bär den snygga skon. När prinsessan Diana var på besök i Angola år 1997, bar hon dessa sneakers i en marinblå variant, tillsammans med blå jeans och en svart kavaj.

Superga 2750 Cotu Classic i färgen ”white” och ”navy” kostar 566 kronor.
Annons

Nyligen såg vi även hertiginnan Kate bära de under besöket i Tyskland. Skomärket har dubblat sin försäljning sedan Kate börjat använda dem, skriver tidningen Daily Mail.

Och det verkar som om Superga-trenden (reklamlänk via Apprl) även har smittat det norska kungahuset. Mette-Marit bar denna fina sko för två somrar sedan.

Foto: Tommy Holl och IBL

Dela på:

6 kommentarer till “Prinsessorna i Superga-sneakers”

 1. Elena Magdalena Dauchez skriver: 27 juli, 2017

  Jeg har brukt superga i 10 år


 2. eva skriver: 27 juli, 2017

  Otroligt att dessa fortfarande finns och ser lika dana ut. De har tillverkats i över 100 år, sedan 1911 i Turino.

  Själv hade jag flera par under 90-talet i Italien.


 3. ottie andersson skriver: 28 juli, 2017

  underbara skor, klokt av prinsessorna att använda dem hoppas
  många tar efter dem.


 4. HMA skriver: 28 juli, 2017

  Hade varit intressant att veta vilka högklackade som är skönaste arbetsskorna.. !


 5. caterine skriver: 1 augusti, 2017

  Urfånigt att skriva om vilka skor de har, vanliga gympaskor? Jag är övertygad om att Svensk dam får betalt för den reklam de gör på kungligheternas kläder, för ingen är väl så andefattig att man springer och köper detsamma för att en kunglighet har dem. Men förresten, de där rosetterna som Estelle hade såldes slut på en gång. Så ja, det finns folk som är så osäkra att de vill likna kungligheterna genom kläderna..


 6. Angelika skriver: 6 september, 2017

  Sofia har inte samma par som Viktoria, utan lika dana. Dessutom var den ena paret med platå. Jag tror inte hon tagit efter svägerskan utan inspirerats av mina av samma märke


Annons
Laddar