Kronprinsessans gravidstil

Annons

Har sammanställt ett litet inlägg om kronprinsessans outfits under hennes tid som gravid. Kolla in det nedan:

Annons

Annons
Dela på:

23 kommentarer till “Kronprinsessans gravidstil”

 1. Tina skriver: 6 oktober, 2011

  Prinsessan behöver en ny stylist..!
  Camilla Åstrand borde ta över hela kungafamiljens stil..!
  Alla dessa tält..Gretorna och HM-schabraket misspryder alla kvinnor..!
  Camilla du som är en utpräglad estet…restyle all The Bernadottes..!


 2. Ave skriver: 6 oktober, 2011

  Underbara bilder!


 3. Maria skriver: 6 oktober, 2011

  Kolla skillnaden på de prinssesan Marie och Victoria.. Victoria började ta på sig tält, Marie framhäver!! Här vinner Marie!


 4. tycker skriver: 6 oktober, 2011

  men hallå har en modern kronprinsessa med mycket stark vilaj tappat gnistan för att klä sig snyggt även som gravid. eller skäms hon för att hon har en gravidmage…inte ens jag gick i tält för 29 år sen… eller är det så att dem ”fejkat” månad för födsel så att det inte blir hysteri i media..nä en snygg klänning som gravid är INTE modell tält…byt stil Victoria tycker jag…idag finns så mycket snyggt för många eller få penningar…


 5. La Principessa skriver: 6 oktober, 2011

  Gräsliga tältklänningar och missklädsamma strama frisyrer. Det hela verkar så gammaldags, det var förr man försökte ”dölja” magen i tygsjok – men såg ju egentligen bara ännu större ut. Visst är det upp till varje blivande mamma hur man vill klä sig, men V:s stil ger ett unket intryck av gammaldags värderingar och kvinnosyn. Men så krävde hon ju att få bli ”överlämnad” också…


 6. Hansen skriver: 6 oktober, 2011

  Jeg synes personligt, det er unfair at sammenligne de to gravide prinsesser. Marie er lille og net og har ikke taget specielt meget på. Hun er heldig på den måde. Victoria har – så vidt jeg kan se på billederne af hende – lagt sig noget mere ud, så jeg kan faktisk godt forstå, at hun derfor foretrækker lidt løsere tøj, der ikke strammer.

  Man kunne måske argumentere, at hun godt kunne have fundet nogle løse kjoler, der var lidt mere moderigtige i snittet, men ærligt talt, når man er gravid, handler det mere om at have det bekvemt end at gøre en god modefigur!
  I øvrigt er det mit indtryk, at netop Victoria aldrig har været specielt modeinteresseret?


 7. Anitra skriver: 6 oktober, 2011

  Ja, de här tälten redan i 3:e månaden andas tidigt 70-tal, sedan försvann de tack och lov.


 8. Marianne skriver: 6 oktober, 2011

  Victoria kan se på Marie hur hon klär sej!


 9. veramedmera skriver: 6 oktober, 2011

  Hörrni jag tror hon vill ha sin mage ifred för alla blickar och bedömanden från oss kärringar här på kommentarsidan……….


 10. Annika Karlsson skriver: 6 oktober, 2011

  Jag tycker att kronprinsessan är väldigt vacker i allt hon har på sig.


 11. chris skriver: 6 oktober, 2011

  att ni orkar, alla är inte tält jag tror det är dax för optikerbesök för flertalet.


 12. Anna-Karin Flygare skriver: 6 oktober, 2011

  Det finns en mycket viktig skillnad mellan Marie och Victoria och det är att det är första gången för Victoria och andra för Marie. Sedan ska man ju komma ihåg att Victoia har haft problem med sin kroppsuppfattning också vilket kanske gör att hon vill dölja magen.

  Visst jag tycker också hon gott kunde klä sig i litet tajtare kläder eller i byxor med en vid blus över. Däremot tycker jag att det är fel att jämföra dem så mycket, de är inte så lika i kroppen så det är ingen mening i det. Kanske är det så att klädplaneringen har ställts på ända för att Victoria blev stor om magen tidigare än det räknat med.


 13. Åse skriver: 7 oktober, 2011

  ja, #veramedmera, det tror jag också.


 14. Cecilia skriver: 7 oktober, 2011

  Tack #10 och #11!!!
  Måste man jämföra två personer hur de klär sig och hur de är?
  Det är alldeles för mycket sådant i samhället. Har en dotter som har ätstörningar och vet hur sårbart och hemskt det är att (särskilt tjejer och kvinnor) de måste jämföras med andra.
  Jag beundrar Victoria för att hon kanske har på sig kläder hon tycker är sköna och dessutom klär henne.
  Varför ska det vara tajtare…? Är det för att pressen och ni klagande människor ska kunna se hur magen växer och ni ska kunna spekulera hit och dit med alla era förvridna åsikter.
  Tack Victoria för att du är den du är!
  Dessutom är det många av hennes kläder som absolut inte är som de stora tälten ni skriver om.


 15. Marie skriver: 7 oktober, 2011

  Låt Victoria få vara ifred och vara lycklig. Det är bara klädsamt att hon ökat lite i vikt (mer än magen). Viktigt att hon äter bra och inte håller igen för bebisen behöver näring. Kilona brukar rasa efter att barnet är fött.
  Jag hade nog också i möjligaste mån använt byxor och kanske någon snygg tunika, de korta vida klänningarna är inte i min smak. Men hennes kappor och dräkter gillar jag.


 16. T skriver: 7 oktober, 2011

  Prinsessan har lidit av ätstörningar och det är inte ovanligt att en graviditet blir jobbigare om man haft det. Kroppen förändras och det kan kännas svårt. Eller så är hon helt enkelt inte bekväm i tajtare kläder nu.


 17. Linnea skriver: 7 oktober, 2011

  Titta så söt hon är på festen på slottet i den korallröda klänningen och det utsläppta håret! Det här är Victoria 34 år! Mera sån stil tack!


 18. MARIANNE skriver: 7 oktober, 2011

  Jag tror att Mary är gravid igen, se på klänningarna


 19. Sthlm skriver: 8 oktober, 2011

  Att kronprinsessan Victoria, som är så snygg, inte hänger in Gretaklänningarna för gott och klär sig i lite modernare mammaplagg med rätt kjollängd är märkligt. Dessutom bör hon klippa sitt vackra hår en aning samt ha det utsläppt.


 20. Henriette skriver: 9 oktober, 2011

  Bortset fra den ’sølvglinsende’ fra H&M, så er Victorias ligeså klædelig og passer til hende, som Maries passer til Marie.


 21. Gretefrutant skriver: 9 oktober, 2011

  jag bara funderar: är kronprinsessan VERKLIGEN med barn? jag tror det ej. med det bildkollaget börjar man faktisk ifrågasätta saken. mycket dålig klädkollektion för en blivande mor 2011


 22. LizRose skriver: 6 september, 2015

  Hoppas hon återanvänder sina mammaklänningar.
  Man mår illa när man ser detta vräkande med kläder.
  Skamlig!!


 23. Gunnel skriver: 6 september, 2015

  Victoria behöver inte använda alla klänningarna, med lite tur slipper vi en del av dem. Hon kommer dock troligen att återanvända en hel del, speciellt med tanke på att hon var gravid under samma årstider förra gången. Roligt!


Annons
Laddar