Kronprinsessan Victoria satsar på H&M igen

Annons

Igår var kronprinsessan Victoria ute på jobb igen – i förd en klarblå klänning med volanger och rosettskärp i midjan. Jag luskade precis ut att klänningen kommer från H&M och blir din för bara 199 kronor. Kolla här.

Dela på:

5 kommentarer till “Kronprinsessan Victoria satsar på H&M igen”

 1. Helena M A skriver: 1 juni, 2011

  – Inte snygg…! känns inte Victorias stil heller, hade passat bättre på Madeleine möjligen..


 2. Sofia skriver: 1 juni, 2011

  All ära till Victoria! Hon visar att man kan vara snygg i icke-svindyra-plagg


 3. Observant skriver: 1 juni, 2011

  När jag såg klänningen på TV trodde jag att den var dyr. Kanon att hon varierar med billigt och dyrt. Madeleine är numera för kraftig för att bära upp en sådan klänning. Victoria däremot är slank och vältränad och bär fint upp de olika klänningsmodellerna.


 4. Lydia skriver: 2 juni, 2011

  Skrev på en annan sida att denna klänning var fin och det såg den ut att vara också på den bilden, men här ändrar jag min åsikt. Skärpet sitter helt fel det kunde hon tagit bort och hon ser ut som en jätte i den.


 5. Sophie skriver: 2 juni, 2011

  Det känns som att Victoria klär sig väldigt mycket efter hur hon mår.

  Titta bara på hennes hår de senaste månaderna oftast i hästsvans.. vilket är katastrof på henne.. hon är inte mycket sminkad, hennes hud känns glåmig, hennes outfits har varit oftast tråkig och illa sittande.

  Sen gå tillbaka till förra året och titta: Vacker, snygg, vackra håruppsättningar, ögon som gnistrar, leende och utstrålning. Vad hände förra året – jo hennes bröllop,hon fick äntligen visa upp Daniel och deras kärlek.

  Jag tror att detta beror på att de är jobbigt just nu med pappa kungen, deras lilla arvinge som aldrig verkar vilja komma och vem vet kanske aldrig kommer komma.. tyvärr :(..

  Bara en liten teori. Men vi heja på dig vackra Victoria.


Annons
Laddar