Kronprinsessan Victoria i kjol från By Malene Birger & Maxjenny

Kronprinsessan Victoria i kjol från By Malene Birger & Maxjenny
Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det var kjolar som gällde för hela slanten när kronprinsessan arbetade igår. Två snygga ”gamla” godingar hade hon valt på de båda uppdragen.

Låt oss kika närmre på dem!

Dagens första kjol kom från By Malene Birger. Ett märke kronprinsessan älskat länge. Hon har många plagg från just detta märke i garderoben och ett tag, innan Victoria riktade in sig på att bära mestadels svenskt, blev det ofta By Malene Birger.

Annons

Annons

Även skor och väska var några av hennes favoriter. Skorna är från YSL

Annons

Här över ser ni även hennes fina smycken!

Men dagen var inte slut där! Efter det första uppdraget var det dags igen, och då hade kronprinsessan bytt om till den häftiga kjolen hon äger från Maxjenny. Läs en intervju med designern här! Skorna var från favoriten Rizzo och väskan har hon hittat hos Stella McCartney.

Foto Stella pictures

Dela på:

6 kommentarer till “Kronprinsessan Victoria i kjol från By Malene Birger & Maxjenny”

 1. Bofinken skriver: 26 augusti, 2018

  Två missar- trista accessoirer


 2. MarieS skriver: 27 augusti, 2018

  Gräslig kjol och så även kombination.


 3. josefin skriver: 27 augusti, 2018

  Dessa sandaler ar verkligen fula. Antagligen ar de bekväma eftersom vi ser den vid flera tillfällen. Heja det engelska kungahuset som inte ”tillater” öppen tá.


 4. caterine skriver: 27 augusti, 2018

  En vanlig blå T-shirt och en kjol med resårlinning som t o m jag skulle kunna sy, och en vanlig vit blus och en stel kjol får vissa att höja dem till skyarna. Bara för att dessa kläder bärs av en blivande drottning tror folk att det är så märkvärdigt, och priser därefter. Fult och missklädsamt.


 5. Karin Björkman skriver: 27 augusti, 2018

  Huvudsaken att det är nya kläder hela tiden, hon har hundra andra kjolar och blusar, men det ska vara nytt hela tiden. Undrar varför, hon kanske får kläderna gratis för att göra reklam.


 6. Solveig alve skriver: 28 augusti, 2018

  Så fult
  Gräsligt


Annons
Annons
Annons
Laddar