Kronprinsessan stylist och frisör på röda mattan

Annons

I onsdags slog den H&M-ägda modekedjan att slå upp dörrarna till sin första Sverigebutik på Biblioteksgatan i Stockholm. Såklart var mängder av modemänniskor på plats – däribland kronprinsessan stylist, Tina Törnqvist, och kronprinsessans frisör, Peter Andersson, som ju fixade lockarna på bröllopsdagen den 19 juni förra året. De kom till och med tillsammans. Se bilderna här…

Annons

Annons
Dela på:

Kommentarer till “Kronprinsessan stylist och frisör på röda mattan”

  1. Jessica E skriver: 20 maj, 2011

    och jag som tycker jag fortfarande har ganska bra koll på mode-Sverige etc men jag måste ha tappat kollen totalt…50% av de som var på invigningen har jag ingen AAAning om vilka de är eller varför de har blivit inbjudna…Är det jag som kan gå och dra något malätet över mig vid 38 års ålder eller har de bjudit in varenda modebloggare som finns att uppbåda alt personer som passerade på gatan..??


Annons
Annons
Annons
Laddar