Kronprinsessan lyfter ny svensk designer

Kronprinsessan lyfter ny svensk designer
Annons

Innan alla festdagar i Norge var kronprinsessan Victoria ute och jobbade i en ny kjol med ett så häftigt mönster. Jag hann inte riktigt blogga om kjolen innan men nu kan jag berätta att den kommer från märket Maxjenny och kommer att finnas med i deras höstkollektion!

Annons

Det är första gången Victoria bär Maxjenny, har ni hört talas om märket? Designern Maxjenny Forslund arbetar från Köpenhamn men hon kommer från Sverige. Så kul att Victoria väljer svenskt. Märket är fullt av färg, och exempelvis har Madonna burit Maxjenny.

Annons

Roligt val av kronprinsessan! Vad tycker ni om kjolen. Jag har fått veta att den kommer att kosta cirka 1 950 kronor.

Foto Stella pictures

Dela på:

10 kommentarer till “Kronprinsessan lyfter ny svensk designer”

 1. Esther skriver: 12 maj, 2017

  Lekker


 2. Margaretha skriver: 12 maj, 2017

  Mycket vacker kjol – Är det på Waldemarsudde Kronprinsessan är?


 3. konsttanten skriver: 12 maj, 2017

  Whah!!..vilken intressant och fin kollektion! Victoria är smal, och kan ha denna modell.


 4. LopNor skriver: 12 maj, 2017

  tycker den påminner om en galaklänning som Märtha-Louise bar till sin 30-årsdag tror jag att det var, den hade en massa tryckta eller applicerade bilder ur hennes liv. Här ser det ut som om barock Rom skildras emblematiskt på kjolen, så det var väl passande till Rominstitutets jubileum. Rolig absolut1 Snygg….nja.


 5. Lena skriver: 12 maj, 2017

  Blir så glad av att se kronprinsessan i den här typen av kjol! Snittet klär henne perfekt och i just denna är ju mönster och kvalitet såå lyckade!


 6. Mr A. skriver: 13 maj, 2017

  Jättefin tillsammans med vit blus och klassiska mörkblå? pumps med skyhöga smala klackar. Hur lång tid tar det att lära sig gå med så höga, ser ut att vara minst 12 cm?


 7. Kent Henriksson skriver: 13 maj, 2017

  Jättefin tillsammans med vit blus och klassiska högklackade mörkblå? pumps. Hur lång tid tar det att lära sig gå med så höga smala klackar, de ser ut att vara minst 12 cm?
  Mr K.


 8. Lena skriver: 13 maj, 2017

  Supersnygg stil på kjol till kronprinsessan ! Man blir glad av att se henne i kjolar av det här snittet!


 9. Margaretha skriver: 15 maj, 2017

  En härlig sommarkjol.Fin design och litet spännande.Ser gärna mera av den designern.Kronprinsessan charmig,här i ny outfit.


 10. Boa skriver: 31 maj, 2017

  Maxjenny har tidigare bland annat gjort fina färgglada regncaper/rockar. De såldes exempelvis på Yoox som en specialkollektion för några år sedan. Maxjenny håller stilen. För att inte tala om Victoria. Hon har blivit en riktig stilikon. Jag tycker att hon och Mary klär sig bäst bland alla yngre kungligheter. Kates stil tilltalar mig inte alls. Då är drottning Elizabeth mycket finare. Drottning Margarete klär sig helt underbart också.


Annons
Laddar