Kronprinsessan i Marc Jacobs igen

Annons

Nu är jag tillbaka från semestern. Och såhär härligt har jag haft det: solning, bad, lugn och ro och en fantastisk takterrass mitt i Barcelona.

Men nu är jag tillbaka – i full styrka. Och den kungliga modevärlden tog knappast paus medan jag vr borta. massvis med nya bilder finns det. Hinner givetvis inte redovisa allt – men en del. Och vi börjar väl på hemmaplan. Såhär såg kronprinsessan Victoria ut häromdagen, iklädd klänning från Marc Jacobs.

Annons

Annons

Marc Jacobs tycks för övrigt vara en ny favorit i kronprinsessans garderob. Också denna puderrosa klänning, som hon bar vid finska presidentens statsbesök i våras, kommer ju, som bekant, därifrån.

Annons
Dela på:

2 kommentarer till “Kronprinsessan i Marc Jacobs igen”

Annons
Annons
Annons
Laddar