Kronprinsessan i H&M igen

Annons

Ja där ser man, kronprinsessan valde en favorit i repris från H&M under sitt senaste framträdande. 199 kronor kostade den då det begav sig, vill jag minnas.

Foto: All Over Press och Stella Pictures.

Annons

Dela på:

8 kommentarer till “Kronprinsessan i H&M igen”

 1. Marguerithe skriver: 23 januari, 2013

  Toppen! att Victoria kan köpa snygga men billiga kläder. Hon vill leva sparsamt och inte utmärka sig från folk i allmänhet. Det gäller hela Kungafamiljen och vi kan vara stolta över att de inte lever i sagornas värld utan är verklighetstillvända. ”Vi skattebetalare” kan sluta klaga.


 2. Elin skriver: 23 januari, 2013

  Fin kavaj, absolut!
  Och folk hyllar förstås Victoria för att göra ett sånt ”bra val” att använda en HM-kavaj till skillnad från de dyrare märkeskläder hon brukar använda.
  Det hyllningskören inte tänker på är förstås hur en fodrad kavaj i randigt tyg (vävd i två färger) kan kosta 199 kr.
  Usla löner för de som odlar, plockar, tvättar och väver bomullen. Barnarbete i fabrikerna…


 3. Grace skriver: 24 januari, 2013

  Tänker på detsamma som Elin: hur kan en kavaj vara så billig om det inte ligger usla arbetsförhållanden och löner bakom :-(. Detta är naturligtvis ett stort problem på klädbranschen i allmänhet, men med tanke på vad har skrivits om precis detta märke på sistone är valet kanske inte så bra. Tycker inte denna kavaj är särskilt snygg heller – ett randigt mönster som detta ser mycket aggressivt ut i mina ögon och jag som lider av migrän kan inte ens titta på det länge utan att få ont i huvudet. Men alla smak är ju olika.


 4. Tina skriver: 24 januari, 2013

  1. Instämmer..!
  Tyvärr är hela modeindustrin däremot numera en av världens värsta miljöbovar..!
  H&M Zara o resten av lågpriskedjorna bidrar dessutom till en sjuk syn på kläder..med sina 99kr toppar..!
  En ny varje fredag..vilket extremt slöseri..!


 5. Sthlm skriver: 24 januari, 2013

  Bra val och dessutom klädsamt. Om de kungliga damerna vill behålla sin folklighet kan de inte ta i som Mary och Mette Marit gör.


 6. Grace skriver: 24 januari, 2013

  Tina: jag instämmer, det är verkligen slöseri att tillverka och köpa plagg som inte håller ut och som säljas jättebilligt. Det, om något, är en sjuk syn på kläder och miljö.


 7. Anna skriver: 24 januari, 2013

  Håller med dem som ifrågasätter Victorias budgetval. Att handla på HM är inget som bör uppmuntras med tanke på hur slit och släng-kulturen påverkar miljön, samt vilka arbetsförhållandena fabriksarbetarna troligen lever under.


 8. anonym skriver: 24 januari, 2013

  Kan upplysa om att örhängena som Victoria bär kommer från en av hennes svenska favoritdesigner, Karlander & Vannini http://www.karlandervannini.se


Annons
Annons
Annons
Laddar