Kronprinsessan i Filippa K

Annons

Annons
Dela på:

9 kommentarer till “Kronprinsessan i Filippa K”

 1. Tina skriver: 16 september, 2011

  Urläcker på Victoria..och till det underbara halsbandet ..!
  Avant garde á la Suéde..!
  Victoria klär bäst i tuffa outfits..!
  Motsatsen till Madde o Mamma´s insmickrande versioner..!


 2. gunilla olssonnillan skriver: 16 september, 2011

  Kronprinsessas klänning är så snygg , men jag tycker nog att den är lite för kort. Jag undrar var de vackra halssmycket kommer från.


 3. Observant skriver: 16 september, 2011

  Det funkar inte att ha kvar stylisten, åtminstone inte under graviditetsperioden. Alla valda plagg känns så fel på Victorias, till synes, vältränade kropp. Prinsessan Marie i Danmark klär sig modernt, men väldigt stilfullt och detta tycker jag även vår kronprinsessa borde göra.


 4. gunilla olssonnillan skriver: 16 september, 2011

  Jag undrar om dräkten som kronprinsessan bär under riksdagens öppnande också kommer från Filippa K , Jag tycker att jag känner igen jackan.


 5. Marianne skriver: 16 september, 2011

  Håller med Observant, prinsessan Marie klär sej stilfullt och mycket mer modernt under grav. Victoria uppträder i det ena tältet efter det andra, vad ska hon då ha på sej under slutet av graviditeten??


 6. Midnattsol skriver: 17 september, 2011

  Ett bedrövligt tält.. Man behöver inte klä sig i extrema tält bara för att man är gravid.. Det ser faktiskt inte klokt ut…


 7. Sthlm skriver: 18 september, 2011

  Hoppas att stylisten lyssnade på det populära radioprogrammet ”Mannheimer och Tengby” idag. Kanske förstår hon då hur fel ute hon är när hon klär kronprinsessan i tältklänningar.


 8. Olga61 skriver: 18 september, 2011

  Man undrar ju varför kronprinsessan med stora resurser och möjligheter att välja är så ofta så fel klädd – eller för kort ( hon är icke tonåring , med kraftiga ben, inte lång medelålders kvinna ) eller nästan i tält eller….eller…. Är det en personlig val av kronprinsessan att se ut så här , eller hennes ” stilist ” är en amatör ? Visst , kan man strunta i vad alla andra tycker och tänker , men V. är en sympatisk kvinna , som skulle blomma mera ut med mera passande kläder…


 9. Annelie skriver: 3 november, 2011

  Men Olga61….menar du att man måste vara tonåring för att ha en kortare klänning? Det man trivs i klär man i! Om det är någon som blommar så är det Kronprinsessan!


Annons
Laddar