Kates stil är för vanlig…

Annons

… och hon har problem med sin ögonsminkning! Det tycker i alla fall Vivienne Westwood. Min fina kollega Eva Åström tipsade mig igår om denna artikel där designern går hårt åt Englands nya hertiginna. Läs den här.

Annons

Frågan är om Vivienne tycker att Kate borde ta efter henne? Spännande!

Annons

Dela på:

14 kommentarer till “Kates stil är för vanlig…”

 1. Tina skriver: 11 augusti, 2011

  Westwood är själv ett skräckexempel på usel smak..!
  Kate..skrattade säkert gott åt henne..!


 2. Esther skriver: 11 augusti, 2011

  Håper Kate beholder sin naturlige stil og ikke blir like håpløs som den engelske overklassen forøvrig.


 3. Anna-Karin Flygare skriver: 11 augusti, 2011

  Jo, det vore nåt det, om den blivande drottningen tog efter den fula häxan Westwood! Oftast hiskeliga designskapelser gör hon också och ful som stryk är hon. Det där kommer hon inte vinna några poäng på….;)


 4. Lollo skriver: 11 augusti, 2011

  har du en närbild på kates armband från förtsa bilden


 5. Irena skriver: 11 augusti, 2011

  Vem är Westwood att tycka till i detta, även om jag helt instämmer i ögonmakeupkritiken: Kate ser då och nu ut som en förgråten panda.
  Annars är W. ute och luftar sina åsikter i ogjort väder. Om man inte är en extravagant kvinna är det ingen idé att försöka låtsas vara det. Bättre då att, precis som Madeleine en gång i tiden, bli en ursnygg representant för The ordinary woman shopping at high street.
  Westwood har framtiden bakom sig i det här fallet.


 6. Lydia skriver: 11 augusti, 2011

  När det gäller makeupen håller mjag med Westwood m.fl.


 7. Ebba skriver: 11 augusti, 2011

  Jag håller helt med om ögon makeupen. Det låter elakt men på något sätt påminner den mig om Michael Jacksonsögontatuering. Det är för skarpt under ögat och just att hon markar hela vägen runt. Kate är en vacker flicka, mycket vackrare än den där solariebrända Pippa men hon gör sig en björntjänst med sminkningen. En mjukare blick vore finare, kanske kan hon använda ögonskugga istället för kajal och inte hela vägen in i ögonvrån.


 8. Anna skriver: 11 augusti, 2011

  Catherine använder för mkt ögonsmink.
  Som brud använde hon för mkt rouge.

  Diana var klart bättre sminkad som brud…

  #5 Irena

  ”Som förgråten panda.” Det var roligt och sant uttryck!


 9. Lina skriver: 12 augusti, 2011

  Jag håller med, som brud kan man inte ha så mycket ögonsmink och rouge! Hon hade scensminkning, klär inte en brud, särskilt inte en kunglig. Och jag instämmer om att Pippa ser vulgär ut i sitt solariebrända ansikte, hon också med för skarp ögonsminkning. På denna bild ser hon helt annorlunda ut.

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/royal-wedding/8137889/Wedding-is-good-business-for-Pippa-Middleton.html

  Men hon verkar njuta av rampljuset, Pippa! O nu har hon ännu större chans att sätta klorna i en rik adelsherre. 🙂


 10. anna skriver: 12 augusti, 2011

  Håller med Vivienne. Har stört mig på hennes smink och vet att jag inte var den enda som reagerade på detta – särskilt vid bröllopet. Jag håller även med om att kläderna. De för vanliga och jag tycker faktiskt att det är olämpligt att en person som kommer till andra länder och representerar ett så fint kungahus/stat med så gamla anor och en så gammal historia ser ut som vilken medelklasstjej som helst. Men detta blir resultatet när en blåblodig gifter sig med en arbetarklass. Detta är inte bra för det engelska kungahuset och ett skräckexempel är Sverige där kungahuset håller på att avskaffa sig självt. Problemet kommer med den nästa generationen, kunglige och den ofrälses barn. Victoria klarade ju inte av att skaffa barn med en kunglig/adlig utan sjönk så lågt att det blev en gymkille, CP en eskorttjej och Madeleine (om han inte hade blivit avslöjad) en medelklasskille. Victoria och Daniels barn kommer bara att var 1/4 kungliga och till slut finns ingen ide att ha kvar dem. Tror helt enkelt att Waitykaty inte klarar av att befinna sig i den kungliga miljön då hon inte passar in i den och det är detta som lyser igenom. Dessutom beter sig hennes syster opassande som skiner som en sol varje gång hon blir fotograferad – och det ska vara systern till Uk:s blivande drottning… Man ser ju vilken väg det banar – utför.


 11. annica skriver: 13 augusti, 2011

  Kritiken mot Kates ögonmakeup är helt berättigad. ”som en förgråten panda”..Just det!


 12. Lollo skriver: 13 augusti, 2011

  Johanna har du en närbild på den diamant brosch silvia bar i monaco under vigseln, är det samma som Madeleine har burit i håret under en nobel middag?


 13. Lotten skriver: 13 augusti, 2011

  Oj, vad det är många elaka kommentarer här! Speciellt #10! Hur har ni mage att kritisera så mycket? Varför skulle någon som är kunglig vara en ”bättre” människa än någon av vanlig börd? Vilket klasstänkande! Titta på den svenska kungafamiljen, de är verkligen precis som vem som helst om man tittar på vad de åstadkommit själv…

  Kate är en ung dam som har sin egen stil, hon har klätt sig som hon gör i åratal. Varför skulle hon ändra på sig och försöka vara någon supertrendig model helt plötsligt? Titta på hur Diana klädde sig de första åren, det var inte alls bättre det. Hon hittade sin stil först efter nästan 10 år i rampljuset. Och titta på resten av kvinnorna i den engelska kungafamiljen, inte klär sig Kate sämre än någon av dem. Det gör kör sitt, och lämnar till andra tävlingen om att vara trendigast hela tiden, vilket är bara bra.


 14. Snorkfröken skriver: 15 augusti, 2011

  Om jag minns rätt, är Dame Vivienne omkr. lika gammal som drottning Silvia – och ser ut som drottning Elisabet I, som har varit död redan 400 år.


Annons
Laddar