Kappan från H&M…

Annons

…håller än – om än en smula uppknäppt över kronprinsessans växande mage.

Annons

Dela på:

9 kommentarer till “Kappan från H&M…”

 1. Tina skriver: 1 september, 2011

  Utmärkt val..!
  Kappan är en av HM:s absoluta storsäljare..!
  No more shiny thights though..!


 2. Lydia skriver: 1 september, 2011

  Kom ihåg nu då alla att det är som ”läkaren” skrev i ett inlägg att det är svullna tarmar vi ser och inte ”gravidmagen”/bebisen. Som denne påminde om så får man gravidmage vid 5-7 månaden. Har varit konfunderad av alla som här på forumet påstått annat, men nu fick jag svar av ”läkaren” att jag inte var onormal som fick mage vid alla graviditeter runt sjunde månaden. Svullen/uppblåst kunde jag känna mig innan.


 3. Ines skriver: 1 september, 2011

  Kappan är helt underbar!
  Victoria ser ut som i 6:e månaden.


 4. Elin skriver: 1 september, 2011

  Jag tycker Victoria envisas med att ha för korta kjolar hela tiden…


 5. Lydia skriver: 1 september, 2011

  Gillar inte den kappan fast det är H&M. Hade kunnat skippa skärpet när hon är så svullen.


 6. Sthlm skriver: 2 september, 2011

  Oh så söt hon är! Jag förstår om kappan blivit en storsäljare, den är riktigt snygg och säkert inte särskilt dyr. Broschen på kappan gillar jag inte, den drar ner stilpoängen.


 7. Pöstösen skriver: 2 september, 2011

  Jag minns från min graviditet att det är så skönt när man får börja ”pösa” med magen när man äntligen har berättat för alla i 3-4 månaden. Innan har man hållit in magen för alla nyfikna blickar, men sen bryr man sig inte så mycket längre. Jag ”pöste” i alla fall på även om det mest var svullna tarmar och folk runt mig undrade om jag var i 6-7 månaden. Men det visste jag att jag inte var så jag brydde mig inte och fortsatte att ”pösa” på! Hoppas att Victoria känner detsamma, att nu vet alla och då slappnar hon av och låter kroppen vara som den är och är stolt över den.


 8. Läkaren skriver: 2 september, 2011

  Tänk på att Victoria tidigare har haft ätstörningar och troligtvis fortfarande är känslig för kritik angående sin vikt. Jag hoppas att personer i hennes närhet inte fäller kommentarer likt ”Du ser ut som i 6:e månaden”.

  Det är förhållandevis vanligt att kvinnor som tidigare har lidit av anorexi/bulimi faller tillbaka i ätstörningen när de blir gravida. Detta då kvinnan inte längre kan styra förändringarna i kroppsformen, vilket kan utlösa ångest även om kvinnan varit fri från besvär i flera år. Detta sker trots att hon vet att det är naturligt att bli rundare och att hon verkligen vill ha barnet. Vilka konsekvenser detta får på moder/fostret förstår säkert alla.

  Så när man har att göra med gravida kvinnor som tidigare lidit av ätstörningar ska man vara försiktig med kommentarer angående magens storlek. En till synes harmlös kommentar kan göra stor skada.


 9. Lydia skriver: 2 september, 2011

  Läkaren 8 Du har nog rätt men i detta fall tror och hoppas jag att detta inte gäller då hennes ”prestation” här i livet har varit att föda fram ett barn. Anorexin fick hon troligtvis – och hon har själv varit inne på det – pg av höga prestionskrav på sig själv, men nu när hon nått i mål bör hon vara lättad. Sedan håller jag med om att det är ett väldigt tjat om hennes mage.


Annons
Laddar