Ingrid Alexandras vita födelsedagsklänning…

Ingrid Alexandras vita födelsedagsklänning...
Annons

… kommer från Cyrillus, fick jag reda på via den eminenta bloggen The World of Royals – Kids Clothes

20140128-055949.jpg

20140128-060003.jpg

20140128-062911.jpg

Dela på:

2 kommentarer till “Ingrid Alexandras vita födelsedagsklänning…”

 1. Kids Clothes (The World of Royals) skriver: 27 januari, 2014

  Hallo Johanna,

  Ik zou het erg fijn vinden als je niet zomaar plaatjes van mijn website afhaalt (de bovenste heb je geknipt uit mijn zelfgemaakte collage). Wil je eerst toestemming vragen, als je informatie of foto’s van mijn website afhaalt? En graag wil ik dan dat je (als ik toestemming heb gegeven) de hele collage plaatst, inclusief ©. Ik doe er tenslotte ook heel veel moeite voor om het te achterhalen. Verder mis ik een link naar mijn website. Ik wil graag weten wanneer iets wordt overgenomen, daarom een vriendelijk verzoek om de volgende keer eerst toestemming te vragen via [email protected]

  Hartelijke groet,

  TWoR – Kids Clothes


 2. Elin skriver: 28 januari, 2014

  Oj det var ord och inga visor från den som äger bilderna/bloggen. Hoppas du talar nederländska Johanna!


Annons
Laddar