I djungeln – iklädd Zara

Annons

Via denna blogg (en väldigt bra sådan, oerhört uppdaterad) fick jag reda på att Kates blus, som hon bar under en hike i skogen, kommer från Zara. Plagget är dock gammalt och kommer från en kollektion gjord 2010.

Annons

Dela på:

4 kommentarer till “I djungeln – iklädd Zara”

 1. Tina skriver: 17 september, 2012

  Ursnygg o praktisk kombination..!
  Bruna accessoarer till brunt hår..perfekt..!


 2. Irena skriver: 17 september, 2012

  Vild och vacker! Hon klär bara så bra i fritidsdress.


 3. Irena skriver: 17 september, 2012

  Brunt hår med ljusare kastanjeslingor: Det är snyggt,det 😉


 4. karen skriver: 18 september, 2012

  Om jag fastnade för blusen!Så snygg att den ska jag bara ha,så jag är jätteglad att Johanna skrev vart den kom ifrån för jag har verkligen sökt efter information på nätet efter märket,så tusen tack!


Annons
Laddar