Hur tänkte du här Charlene?

Annons

Att Charlene kommer att ha något flott på sig på söndag, på tvillingarnas dop, vet vi redan. Men vad blir det? Och vilken färg? Väljer hon Armani eller Akris (favoritmärkena) eller något HELT annat? Vi får se. Personligen hoppas jag dock att hon väljer bort dessa outfits. Här undrar jag nämligen verkligen hur furstinnan tänkte… Vad säger Ni?

Annons

1 2 3 4 5 6

 

Dela på:

8 kommentarer till “Hur tänkte du här Charlene?”

 1. Stilissima skriver: 8 maj, 2015

  Charlene är ointresserad av stil o mode precis som gubben sin!


 2. Åsa skriver: 8 maj, 2015

  Även om hon inte valt snygga outfits på dessa bilder ligger hon i lä i jämförelse med sin gubbe. Han ser ut som självaste Bamsefar i sina stora blå byxor. Hjälp!!


 3. annica, helingfors skriver: 9 maj, 2015

  Men nog är ju den första bilden av C. tillsammans med en frisk och härliga Formel 1 mästaren Michael Schumacher alldeles underbar!!
  F.ö tycker jag att Charlene har funnit sin stil – och vågar stå för den. Kort hår, breda atletiska sim-axlar och en (medveten?) avskalad stil och avsaknad av smycken.
  I sig trist – det monegaskiska smyckeskrinet har pampiga rariteter. Men såsom man (vem?) före bröllopet försökte göra om Charlene till en kopia av Grace var ju förfärligt att beskåda!


 4. Mollie skriver: 9 maj, 2015

  Att ha dirndl är väl inget konstigt i vissa sammanhang. Åk ner i Europa får ni se. Snyggast var hon i den blå stassen runt bröllopet. Själva bröllopsklänningen var riktigt dålig sydd med söm fram (!) och konstig vid ena axeln.


 5. G skriver: 9 maj, 2015

  De må da få ha sin egen smak, hvem er vi som tror vi kan sitte å dømme..og vil vi virkelig at alle skal være kopier av hverandre. …De eneste som ser ut til å vinne på å gå i egen stil er Margrethe og Maxima 😉


 6. Stilissima skriver: 11 maj, 2015

  Vackra Grace Kellys raka motsats.


 7. Ingrid Arnell skriver: 11 maj, 2015

  Hon har fått bättre smak med tiden, händer nog de flesta av oss…


 8. Hemulen skriver: 18 maj, 2015

  till # 3 annica
  tyvärr är schumacher -charlene bilden 3 år gammal. Schumacher idag sitter i rullstol o kan inte prata, så synd.


Annons
Laddar