Här lånar kronprinsessan Victoria ut sina gravidkläder – igen

Annons

Det här tipset fick jag i veckan av en bloggläsare. Superkul! Tack för tips.

Minns ni denna klänning (nedan), som kronprinsessan bar då hon väntade Oscar förra hösten? Den kommer, som bekant, från Asos!

Annons

Victoria har ju gjort sig känd för att låna ut sina kläder och accessoarer. Hon har lånat ut till både prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och till sina nära väninnor. Och nu verkar det som att också Andrea Brodin har fått låna en klänning av Victoria. I detta inlägg bär hon nämligen en exakt likadan (eller är det samma?) klänning som Victoria har. Och när hon senare får frågan varifrån klänningen kommer svarar hon såhär: ”Min topp jag hade på mig i lördags. Det är en klänning och tyvärr har den ingen lapp på sig så jag vet inte varifrån den kommer. Jag har lånat den av en fd gravid kompis. Bästa sättet att uppdatera sin gravidgarderob när man bara behöver något för ett tillfälle. Byt eller låna ut till varandra”.

Vågar vi gissa att kompisen är kunglig?

Annons

Victoria-Asos

 

Dela på:

4 kommentarer till “Här lånar kronprinsessan Victoria ut sina gravidkläder – igen”

 1. Anna skriver: 6 oktober, 2016

  Och om så vore…?


 2. caterine skriver: 6 oktober, 2016

  Jag undrar om väninnan ringer till Victoria och frågar: får jag låna den där klänningen du har? Eller ringer Victoria till väninnan och frågar: vill du låna min blåa klänning? Om väninnan inte vill ha en begagnad klänning, känner hon sig inte tvungen att bära den då?


 3. Måntand skriver: 7 oktober, 2016

  Fantastiskt vacker klänning!


 4. Marie skriver: 10 oktober, 2016

  En tanke slår mig. …Victoria var kanske inte den första att nyttja klänningen. …


Annons
Laddar