Finlands stilsäkra First lady

Annons

Vad tycker jag om presidentfrun Jenni Haukios stil (och sätt!), undrar några av Er läsare… Precis den frågan svarade jag faktiskt just på när en finsk journalist ställde den per mail. Och här kommer mitt svar:

Annons

– Jag har fått ett oerhört gott intryck av Jenni Haukio. Hon är intresserad, påläst och vänlig. Hon frågar mycket och är nyfiken och vill gärna lära sig. Hon tar plats på ett självklart sätt utan att för den skull vara “för mycket” på något vis. Det märktes direkt att hon och drottning Silvia fick god kontakt och kunde ha ett givande utbyte av varandra. Dessutom är fru Haukio mycket vacker, hon har en klassisk stil med en del moderna inslag vilket passar hennes unga ålder perfekt. På galamiddagen igår kväll var Jenni den som strålade allra starkast. Hennes vackra klänning stal verkligen showen.

Annons

Dela på:

6 kommentarer till “Finlands stilsäkra First lady”

 1. Tina skriver: 18 april, 2012

  Superstylish..!
  A modern take on the Mad Men fashion..!
  High fashion in every bit..!
  Det krävdes en stilig finska för att höja fashionnivån i Norden..!
  Blir spännande att följa henne..!


 2. Irena skriver: 18 april, 2012

  Hon är gåshudsframkallande snygg och verkligt stylish, och det bästa är att det ser ut att komma utan ansträngning: En naturligt vacker person och nordens nya stilikon.

  Vem hade väntat sig det av ett rutinmässigt statsbesök från ett land som nästan hör ihop med Sverige?


 3. Sthlm skriver: 18 april, 2012

  #2
  Håller verkligen med!


 4. Eerika från Finland skriver: 18 april, 2012

  Finland hör inte alls ihop med Sverige! Vi är helt självständiga(NUFÖRTIDEN). Det sägs i Finland att Sverige är alltid ”lite bättre”. Men nu har vi visat till er att det inte stämmer. Vi kan också vara bra i något.


 5. snickarjohn skriver: 18 april, 2012

  Irena,
  Detta är inget rutinmässigt statsbesök.
  Finlands nytillträdda presidenters första statsbesök går alltid till Sverige.


 6. Irena skriver: 18 april, 2012

  Sssnicksnack Kära Snickarn, du skriver det själv i din kommentar: En finländsk presidents första statsbesök går ALLTID till Sverige: Ren Rutin, m.a.o. 😉


Annons
Annons
Annons
Laddar