Favoritoutfit på Máxima

Annons

Drottning Máxima är ute och representerar en hel del just nu. Det blir förstås många nya kläder och outfits… Jag påmindes dock om MIN stora favorit i Máximas garderob då jag såg Letizias gula matchning häromdagen, så jag slänger in den… Gult är inte fult. Eller vad säger Ni – är inte denna ensemble för härlig? Byxorna kommer, som bekant, från Max Mara.

Annons

Foto: Stella Pictures, All Over Press.

Annons

Dela på:

4 kommentarer till “Favoritoutfit på Máxima”

 1. Therese skriver: 3 juli, 2013

  Hej, sitter och läser din artikel från svensk dam nr 14, 2013 om Madeleines kompisars barn. Fastnade för Tintin Roséns dotters namn Mathilde som jag tycker var ett otroligt vackert namn och funderar på att döpa min kommande dotter till det. Jag undrar nu hur de uttalar namnet? Vet du det? är det MatildE eller MatilD, dvs uttalas E:et eller är det med stumt E på slutet? Tacksam för svar!! /Therese


 2. Ann Vernesson, läkare, Stockholm skriver: 3 juli, 2013

  Bara en riktigt tuff och stark kvinna väljer denna färg!


 3. Snorkfröken skriver: 3 juli, 2013

  Jag köpte nästan likadan överdel (byxorna har andra färg) för några veckor sedan. Det var Max Maras ”systermärke” Marina Rinaldi. Har fått positiva kommentarer.


 4. Tina skriver: 5 juli, 2013

  Kontrasten mellan den skrynkliga fritidsklädda Maxima och
  sällskapets strikta klädsel är ju pinsam..!
  Klädkoden var knappast leisure-wear..!


Annons
Annons
Annons
Laddar