Estelles sviiindyra outfit på slottsbalkongen

Annons

Det ska böjas i tid! Vi är vana att se våra kronprinsessor, prinsessor och drottningar iklädda dyra designerplagg. Och vissa sessor börjar med märkeskläder tidigare än andra… Svensk Damtidning kan i veckans nummer avslöja att lilla Estelle förra veckan, vid första officiella framträdandet på slottsbalkongen på kungens födelsedag, var klädd i märket Baby Dior – från topp till tå (mössa, kappklänning och strumpor!).
Gulligt såklart… Men inte helt billigt. Bara den minililla kappan går på nästa 2000 kronor. Läs mer i veckans nummer av Svensk Damtidning.

Annons

Annons

Annons

Dela på:

42 kommentarer till “Estelles sviiindyra outfit på slottsbalkongen”

 1. Tina skriver: 9 maj, 2012

  Värd varje öre..!
  Usökt vacker färgkombination o modell..!
  Kostnaden är en promille av det globala reklamvärdet..!
  Well done hovet..!


 2. Pernille skriver: 9 maj, 2012

  #1 Er faktisk ganske enig med dig for en gangs skyld :), og det kan vel også tænkes at tøjet er sponsoreret af Dior, som helt sikkert også nyder god reklameværdi af at Estelle bærer det…


 3. Grace skriver: 9 maj, 2012

  Det känns lite underligt att kronprinsessan som i allmänhet verkar vara mycket prismedveten i sina val av kläder klär sin dotter i såna jättedyra kläder. Lillan växer ju så snabbt att hon inte kommer att kunna använda dom många gånger. Men kanske har hon erhållit kläderna som gåva, man vet ju aldrig.


 4. Lea skriver: 9 maj, 2012

  Faktiskt lite i dyraste laget kan jag tycka.


 5. Marianne skriver: 9 maj, 2012

  DYRT!


 6. sofia skriver: 9 maj, 2012

  Jag tror det är en present!! Härligt sött är outfiten i alla fall, och visst är det roligt att köpa fina saker till sina barn, även om jag aldrig skulle spendera de pengarna på mitt eftersom de växer så snabbt. De har ju å andra sidan en helt annan ekonomi.


 7. Desiréesvenskdam.se skriver: 9 maj, 2012

  Det är förfärligt att de klär henne i så dyra kläder! Det finns så många barn som inget har att ta på sig. Och det finns väl svenska barnkläder som de borde använda i stället. Även om de har fått dem så borde de inte använda dem i officiella sammanhang då de ska arbeta för det svenska. De har de säkert också fått barnvagnen. De som redan har får gratis.


 8. Irena skriver: 9 maj, 2012

  Intressant och inte särskilt likt Victoria…


 9. Sthlm skriver: 9 maj, 2012

  Det var väl inte så farligt dyrt. Klart att prinsessan Estelle ska ha lite fina märkeskläde och det mesta får de säkert helt gratis om de lovar att göra reklam för märket. När man ser bilderna på den lilla flickan förstår jag inte hur Silvia kunde framhålla att hon var mest lik sin mamma.


 10. mona skriver: 9 maj, 2012

  Dessa fina och dyra plagg är säkert en present till
  Estelle. Paret har ju många vänner som är stadda vid kassa.


 11. Esther skriver: 9 maj, 2012

  Jeg synes modebloggen skal la Estelle i fred i mange år.


 12. Eva M skriver: 9 maj, 2012

  Jättesöt kläder. Kronprinsessan är så medveten så det kanske är present. Min väninna har ett gulligt barnbarn som vi slåss om ibland svävar vi iväg när vi handlar åt henne.


 13. Grace skriver: 9 maj, 2012

  Kan inte tänka mig Dior behöver någon att göra reklam för market :-). Och det beror också mycket på personen vad man anser är farligt dyrt trots att var och en säkert gärna klär sitt barn vackert. De flesta kan inte använda så mycket pengar för barnkläder, så inget under detta val känns underligt för många. Men detta är ju bara min åsikt.


 14. Hanna skriver: 9 maj, 2012

  Ljusrosa och brunt/mauve var ingen lyckad kombination tycker jag.
  Oavsett prisklass var det missmatch. Självklart kan Estelle ha dyra plagg- det är upp till föräldrarna. Det är säkert presenter som mona skrev och Estelle har säkert en hel del billigare basplagg också.


 15. Lisa skriver: 9 maj, 2012

  Tycker det var fint att klä henne fint den dagen. Gissar att hon kommer att ha Polarn o Pyret i privatlivet. Världen gick inte under för det. Gullig, söt prinsessa.


 16. Lisa skriver: 9 maj, 2012

  Men – för att vara Dior är fållen oerhört fult sydd! Så får det INTE se ut om det kommer från det modehuset! Ingen bra reklam för Dior direkt.


 17. Tina skriver: 9 maj, 2012

  Säkert en present från Estelles mycket stilmedvetna faster Anna..!
  Utsökt färg o form-kombination..!
  Mauve o puder är otroligt vackert..inte alls översött som bebisrosa annars kan bli..!
  Värd vartendaste öre..!


 18. Saga skriver: 9 maj, 2012

  Tror också det är presenter. Baby Dior säljs på Nathalie Schuterman, där Victorias kompisar lär vara stammisar.

  Och hallå – de är kungliga! Klart de ska klä sig dyrare och finare än vi andra vanliga. Annars hade jag blivit besviken.


 19. Ingridf skriver: 9 maj, 2012

  Ursött och fin färgkombination! Helt säkert en present, kanske från mormor/morfar eller något av de nordiska kungahusen? Tror inte att Victoria och Daniel klär Estelle i märkeskläder varje dag, till vardags är det säkert budgetkläder som gäller.


 20. anna skriver: 9 maj, 2012

  Kungafamiljen visar upp det nya tillskottet i en outfit, som kostar lika mycket som en Svensson lägger på kläder per månad. Mycket smart och finkänsligt;-)!

  Allt det där snacket om att Victora är så folkig… visar sig än en gång bara vara snack….


 21. Josephine skriver: 9 maj, 2012

  @ Tina nr 17,

  Faster Anna???
  Knappast – hon hade ju inte ens råd med en aftonblåsa
  då brodern gifte sig med Victoria utan fick låna ur kronprinsessans garderob!

  Torpar-familjen Westling är inte det minsta besuttna eller välbärgade så både din teori och hennes plånbok brister med
  ett brak vid blotta tanken.

  Varför Dior?

  Sedan Diors förre chefsdesigner John Galliano gjort
  sig persona non grata efter sitt avskyvärda raljerande
  (kanske på fyllan, men oförlåtligt) om Hitler och judar
  så har märket sjunkit drastiskt i prestige.

  I ärlighetens namn borde detta modehus inte vara ett förstahandsval… mormor Silvia kämpar ju redan med sin familjehistoria – Dior är inte längre det märke från fornstora dar´
  även om priset är oförändrat.

  Guilt by association – stackars lilla Estelle!


 22. Elisabet skriver: 9 maj, 2012

  Håller med Mona, säkert en present Och varför skulle inte föräldrarna kunna köpa plaggen själv om de har råd. Det ångar avundsjuka runt några av inläggen tycker jag. Det är väl trevligt att någon kan unna sig fina saker.


 23. […] Läs mer: Estelles sviiindyra outfit på slottsbalkongen […]


 24. Kate skriver: 9 maj, 2012

  13. Håller med dig tvivlar starkt på att Dior skulle skänka bort kläder till kungafamiljen då dem inte är kända utanför norden. Däremot skulle dem skänka bort kläder till stora nationella a stjärmnor som Angelina Jolie, Beyonce mm. Samt tror jag också att ”prinsessan” Kate är den enda som skulle få gratis skänkta kläder då hon till med är känd i USA och räknas som en mycket större kändis än hela den svenska kungafamiljen

  Men det är mycket möjligt att hon kan ha fått kläderna i gåva men det är också mkt möjligt att hon har köpt dem.

  Jag har alltid tyckte att victoria aldrig har leevit i verkligen utan hon lever i sin lyxiga bubbla och jag har aldrig förstå varför ni victoria dyrkare hyllar henne så mycket. Personligen tycker jag att Victoria är en stor katastrof för monarkin och det är tack vare henne som monarkin kommer att falla!


 25. Anna skriver: 9 maj, 2012

  Har en systerson som jag vid tillfällen överröst med ALLDELES för dyra plagg. Något min syster aldrig i livet skulle betalat själv men som har vait mycket uppskattade gåvor och som använts flitigt när tillfälle för den typen av kläder funnits.

  Jag tror nog att detta också är en gåva som används nu när tillfälle bjöds att visa upp tösen. Jag hade satt på min son något extra fint och dyrt om det hade varit jag som stod på slottsbalkongen…

  Hey sak vi bort så åker det fina i garderoben fram även om det är råkar vara sviindyrt…. Gäller både mig, maken och sonen för den delen. När ska man annars vara fin?


 26. Christina Andersson skriver: 9 maj, 2012

  Men strumporna på bilden med Estelle är väl prickiga och ser inte alls ut som dem ni visar. Hur vet ni då att hon är klädd i Dior från topp till tå?


 27. Tina skriver: 9 maj, 2012

  21
  ”Torpar-familjen Westling”. sic..!


 28. Maria skriver: 9 maj, 2012

  hoppas att det är en present annars känns det högst osmakligt. om det fanns någon som tvivlade på att det stackars barnets framtid är helt och hållet kontrollerad och utstakad var det här kanske sista spiken i kistan. tycker det känns tragiskt


 29. Mirre skriver: 9 maj, 2012

  Jättekul att få se den lilla dottern! Men ärligt, i fortsättningen hoppas jag vi får se henne i vanliga, fina, svenska babykläder!


 30. Emma L skriver: 9 maj, 2012

  Supersöta kläder!!!
  Kommer säkerligen få sen en härlig blandning på kläder som Estelle kommer vara klädd i framöver, allt från Zara, H&M till dyrare kläder… och med all rätt och så kul det ska bli att följa! Dom ska klä sin dotter i det dom vill utan att få sura kommenterar som osar avundsjuka!!


 31. Singoalla skriver: 9 maj, 2012

  Men låt dem klä henne som de vill! Vad spelar det för roll egentligen?


 32. Stella skriver: 10 maj, 2012

  Åh, så söt. Kul att vi i sverige också kan visa att vi har lite stil till om världen. Klart att en prinsessa ska kläs i stil.
  Oavsett om det är present eller ej tycker jag att det är fint.
  Väldigt smakfullt ihopsatt Viktoria.


 33. Kristiina från Turku skriver: 10 maj, 2012

  Och om kläderna är en gåva från några av Victorias och Daniels många vänner? Eftersom de är dyra borde de ha givit de tillbaka? Eller lägga dem i garderoben och aldrig visa dem? Naturligtvis beklädnaden skall användas.
  Victorias ormskinn-bandet är Twist Flower -armbandet ftån EverSilver. Från varje såld armband 10 euro doneras till Childhood Foundation.
  http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=19316&grp=1007958&XBLG19316=0b3853f0e14796869c747af9715e5e72
  http://eversilver.se/englishversion.pdf

  Och kvinnan bakom EverSilver är Victorias kusin Hélène Silfverschiöld, dottern till prinsessan Désirée.


 34. Eva skriver: 10 maj, 2012

  Det lilla som hittills syns av Estelle, så ser flickebarnet mest ut att vara lik sin pappa.


 35. caracas skriver: 10 maj, 2012

  Finns det inte gulliga svenska motsvarigheter blir det baby Dior.
  Svensk modeindustri borde ha satsat pa nytankande i babyklader for langesen i anledning av kunglig baby – tala om tillfalle for branschen att rycka upp sig – men det har man inte gjort.
  En bransch av zombies bryr sig inte. Men Victoria bryr sig.
  Baby Dior outfiten ska ses som en demonstration.


 36. allegra skriver: 10 maj, 2012

  #Mirre#
  Knepet är att det inte finns vad du kallar ”vanliga fina svenska babykläder”. De svenska småbarns och bebisplaggen är urtråkiga. Man undrar om Sverige är ett land av zombies.

  Man behöver inte köpa baby Dior för att se en helt annan kultur just i Frankrike från de allra allra minsta och uppåt . Butikerna som säljer barnkläder – de är många – har ett ljuvligt läckert utbud i de härligaste färger, skärningar och material och till priser för helt vanliga familjer.
  .


 37. Ulrika skriver: 10 maj, 2012

  Detta är ingen vanlig familj, alltså använder de inte vanliga kläder. Varför skulle de? Kan Victorias örhängen komma från H&M? Daniels slips från Dressman? Knappast. De har råd, som så många andra i deras kretsar. Jag har inte råd med sånt, jag får hålla mig till min prisnivå.
  Men jag har något annat, jag har friheten att gå in i vilken butik som helst och köpa vad jag vill utan att skvallerpressen gör artiklar om det. Jag kan dessutom gå ut i skogen helt själv, utan säpo, och njuta av våren….


 38. Ingeragnar.nu skriver: 10 maj, 2012

  Vi kan inte säga hur det ligger till när vi inget vet, det kan vara en present från någon.

  Vi får väl följa och se hur detta utvecklar sig med tiden Estelles kläder.

  Varma hälsningar från Sveg


 39. mb skriver: 10 maj, 2012

  Baby-Dior? Tyvärr varken smart eller snyggt. Det ligger något osmakligt i att spendera så mycket på ett litet barn som snabbt växer ur kläderna – och tycker ni verkligen att det Estelle bär här är snyggt? Inte det minsta rart eller barn-ulli-gulligt. Återanvändning och möjligen också svensktillverkat borde karaktärisera ett litet prinsess-barns kläder.


 40. Astrid LindeBildernapåVictoriaochEstelle skriver: 10 maj, 2012

  Förskräckligt fula och vansinnigt dyra kläder.För mycket pengar att ge ut på strunt,det finns annat i världen än modeplagg till en liten unge.Jag förstår att de ville piffa upp henne,men de kunde ha väntat med fotodebuten till dopet då hon kanske har växt till sig lite.A.L.


 41. Ingalill skriver: 10 maj, 2012

  Jag tycker varken om den fula färgen eller kvaliten på Estelles outfit passar inte på en 2 månaders baby. Ingenting att himla om.


 42. Estelles lilla klänning – från Kappahl | kungligamodebloggenkungligamodebloggen.svenskdam.se skriver: 21 maj, 2012

  […] söta klänning, som hon har på de senaste fotona, kommer från Kappahl. Lite mer budget där än Dior-outfiten hon bar på kungens […]


Annons
Annons
Annons
Laddar