Annons

Om Ellen Myrgård & Margareta Gotthardsson

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.

Stäng

Annons


OM KUNGLIGA MODEBLOGGEN

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

33 kommentarer till “Estelle i Ralph Lauren”

 1. Trodde det var farmor Ewa som stickat den…och så var det en lyxklänning. Undrar varför man väljer dyra märkeskläder till sitt barn? För sin egen skull? För syns skull?

  1. Min väninnas barnbarn har några plagg därifrån en del köpta i USA billigare där. Det händer att mormor och jag slinker in i deras affär i Stockholm vid speciella tillfällen. Deras kläder är fina.

 2. Inte behövde man leta så länge.
  Ralph Laurens Holiday Season-kläder är förutsägbara
  och tjatiga . Har sett ut så i snart tjugo år.

 3. Estelle klär i sin julklänning oavsett vem som designat den, och har kläderna sett ut så i snart 20 år då är de nog "klassiska" … märkvärdigare än så är det inte. Varför så negativ?

 4. Haha. Dena outfit får mig tyvärr att skratta högt.Ralph Lauren tittar norrut mot Skandinavien. Han gillar det han ser och stjäl våra renar och våra vinterstjärnor (norska Selbustjerner). Så köper vi hans kläder till våra barn och glömmer att liknande kläder med samma mönster har funnits här i alla år. Mycket billigare. Men dom har ingen märklapp från modehus, förstås. Utan är stickat av gammelmormor.

 5. Ja Du Johanna bloggare. Snickarjohan hade koll pa Ralph Lauren redan I sv dams forsta artikel om Estelle och tomten.

 6. Prinsessan Victoria klär sin lilla dotter mycket fint och det är dessutom smakfullt. Svenska designers kan ju lära lite av Ralph Lauren. Estelle brukar vara klädd i svenska kläder, men hon har rätt att vara julfin som alla andra barn.Klänningen är underbar.
  " Vän av Ralph Lauren"

 7. Hade en morbror som insjuknade i TBC och vistades långa tider på Sanatorium under 40-talet.För att få tiden att gå lärde han sig konststycket att sticka och sy, han blev en mästare i gebitet.Han åstadkom liknande klänningar som han prydde med mönster och bollar.Vi kallade dessa alster för "bollklänningarna" och ser dem där de pryder oss barn på gamla familjefoton.Morbrodern blev sedermera en god pastor och förkunnare i en missionskyrka i Bergslagen.Men det är en annan historia.Som kommentar till bilden av prinsessan så tycker jag hon är en söt flicka både med och utan bollar.

 8. Det spelar väl inte så himla stor roll vad kläderna kommer ifrån, Victoria sparar ju sina egna barnklänningar till Estelle och denna klänningen kanske kommer på bild om 30 år när Estelle har en liten dotter, det måste ju bli ganska billigt om man tänker så.
  Synd att man inte lever om 30 år och får se bilderna!!! Tihi!

 9. Estelle har nästan alltid använt Victorias och Madeleines klänningar. Det kan väl vara kul med ett nyinköp någon gång! Ralph Lauren är inte så extremt dyrt. Madeleine hade köpt Marie Chantal till Leonore. Då var det ingen som kritiserade. Varför alltid orättvisa?
  Victoria verkar mycket sparsam i alla sammanhang liksom Kungaparet.

 10. Ja inte finns det något svenskt märke lika fint i färgerna som detta. Nu har jag letat efter en julklänning i ungefär denna storlek bland svenska märken och är inte imponerad.

 11. Jättesöt klänning. Mina barnbarn har Ralph Lauren-pyjamasar 🙂
  Allt måste inte vara svenskt alltid, man kan variera sig.

 12. Vilken klädskapare tror ni inte vill att söta prinsessan Estelle ska bära deras kläder. Passar inte denna som julklänning så vet jag inte vad ni har för smak.

 13. Snickaren John är en riktig modexpert, han listade ut på ett tidigt stadium var den var köpt! Wow, vilken duktig man!

 14. Farmor Ewa och mormor Silvia har säkert stickat annat till henne, som hon fick i julklapp!

 15. Kan det vara så att moster Madeleine hadde klänningen med sig i kappsäcken hem från New York? Om det är så: Aja baja alla elaka kommentarer! Gåvor är tillåtna!

 16. P Estelles julklänning var underbar. Den satt så perfekt. I somras hade Hon Maddes klänning och den satt inte bra.Jag tycker att hon bör ha egna kläder vid fester och så har det inte varit alltid. Hon är ändå Prinsessa, gullig sådan. KP Victoria hade vacker klänning på jul. De som undrar varför Hon har ibland stora kläder, Hon bör klä sig exemplariskt. Senaste modet bör följas.Inget att klaga på hennes val av kläder.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar