Estelle i Baby Dior – igen

Annons

I våras valde kronprinsessan Victoria och prins Daniel att klä lilla Estelle i Baby Dior – och nu har det hänt igen! Efter ett läsartips (stort tack till Elin!) fick jag reda på att Estelles vita overall också kommer från Dior. Ni hittar den här! Eller här!

Foto: SVT.

Annons

Dela på:

14 kommentarer till “Estelle i Baby Dior – igen”

 1. Tina skriver: 3 januari, 2013

  Säkerligen en julklapp från släkten..!
  För varför skulle smarta Victoria välja en Dior-overall till en bebis..?
  En overall som är traditionell och anonym i modellen dessutom..?
  Omöjligt att avgöra märket..!


 2. Lisa skriver: 3 januari, 2013

  Jaha men då har hon fått julklappen i början av december!


 3. Eva skriver: 3 januari, 2013

  Jättetöntigt att köpa Diorkläder till den lilla. HMs overaller är precis lika bra. Estelle är inte unikare än alla andra bebisar. Även om Daniel sa så i TV. Han är så barnslig! Barnsligt förtjust i det ljuva livet dessutom. Det är därför han smilar som en fjant på alla bilder. Verkar oseriöst. Detsamma som en viss fröken vi ser ibland.

  Tacka vet jag Chris som vet vem han är och kommer att förbli!


 4. I Stockholm skriver: 3 januari, 2013

  För det första, får väl Kronprinsessan och hennes man köpa barnkläder hos vem de vill? Varför måste det vara så folkligt och ‘medel Svensson’ hela tiden? Då kanske det är lika bra att avskaffa monarkin istället? För det andra, Eva, så kanske du inte såg hela intervjun med Kronprinsparet, då hade du förstått att Daniel var ironisk när han de pratade om Estelles ‘unikhet’. Vad gäller Chris, ja, han vet vem han är, och trångsynt, småborgerligt svensk är han definitift inte.


 5. Elin skriver: 3 januari, 2013

  Varsågod! 🙂
  Jag skymtade märket på Estelles ärm, och letade fram den. Kul med lite forskning!

  Jag tror säkert Victoria kan ha köpt overallen själv, eller kanske är den en present från mormor Silvia? Hon har ju alltid haft ett gott öga till Diors modehus, som bland annat designade och sydde hennes bröllopsklänning.

  Jag tycker Dior gör fantastiskt vackra babykläder och hade jag råd skulle jag gärna klä mitt barn i den ovrallen.
  Jag förstår faktiskt inte varför ni kritiserar Victoria i den här frågan.. Måste hon verkligen köpa en overall på HM för att vara en bra förebild, Eva? Näe, nån måtta på påhoppen får det vara.

  Dessutom tror jag inte riktigt att du lyssnade på prins Daniel under programmet. Han förmedlade nämligen precis MOTSATSEN till det du säger. Han berättar att Victoria och han såklart tycker att Estelle är ”världens mest kloka och vackra barn” men att det tycker såklart alla föräldrar om sina barn. Därmed är han verkligen mycket sund i sina åsikter och tankar!

  Chris känner jag inte till alls än, men eftersom du verkar känna honom så hälsa från mej!


 6. caterine skriver: 3 januari, 2013

  Urlöjligt, en overall! Vi behöver inte undra på vart apanaget tar vägen, alla dessa klänningar och bjäfs som kungadamerna har, kanske bara en gång. Inte tror väl nån att V kommer att använda alla hemska gravidklänningar en gång till? Varför skänker dom inte bort kläder som inte används.


 7. Elin skriver: 4 januari, 2013

  Hvorfor skulle klær fra HM være så mye mer korrekt å kjøpe enn klær fra Dior?? Nå skal jeg ikke påstå at jeg vet noe som helst om hvordan klærne til Dior produseres, men vi vet vel alle hvorfor klær fra HM er så billige…


 8. Helen skriver: 4 januari, 2013

  Jag tycker Estelle är söt i sin overall!! Kanske Victoria, som många andra mödrar droppade den där snygga dräkten hon sett, för att köpa en dyr Overall till Estelle! Vem vet hur Victoria tänker! Men en sak är då säker, hon är inte dum den tjejen!
  Kanske vi ser Estelle i en Didriksson nästa vinter! Eller en Reima Tec, de är väldigt bra! Men den är kanske för dyr den med!


 9. Desiréesvenskdam.se skriver: 4 januari, 2013

  #8 V behöver knappast välja! Men det är trist att de köper så dyra kläder till en liten unge som växer ur dem fort. Inget att stoltsera med i ett program som kanske ses av människor som knappt har råd att köpa billiga overaller. De ville ju ha pengar till sina fonder i present så då kan de själva skänka dit och köpa normaldyra kläder till sitt barn.
  #6 ja det ska bli intressant att se om V använder dem igen


 10. Elin skriver: 4 januari, 2013

  Jag håller med min namne, nummer 7.
  Det är i många anseenden mkt mer vettigt att köpa kläder från Dior än från H&M. Varför tror du, EVA, att HMs kläder är så billiga?
  Jo för att de tillverkas av billiga, dåliga material av unga flickor och pojkar i fullständigt vidriga förhållanden i Bangladesh och liknande ställen. Resultatet är slit och släng-kläder som svensken (och fler och fler andra) tycker är SÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAAAAA KLÄDER!

  Diors kläder tillverkas i mindre skala, av vuxen personal, yrkesutbildade skräddare, designers, distrubitörer osv..
  och av material i fina kvaliteter. Plagg som håller i längden och som sparar på vår miljö. Det är ett bra val!!


 11. Christina K skriver: 5 januari, 2013

  10 Elin

  Bra rutet lejon! Detta behöver sägas om och om igen! Jag anser att de flesta inte alls reflekterar över varför HM och andra billigkedjor kan sälja så billigt. Om man bara tänker efter kan man ju komma på det orimliga i att köpa billigkläder! Hellre få saker av god kvalitet än många billiga som är av dålig kvalitet! Dessutom uppmuntrar man ju därigenom företag som ger f a i r a löner under f a i r a arbetsförhållanden!


 12. Christina K skriver: 5 januari, 2013

  7 Elin och 10 Elin

  Så skulle rubriken ha varit! Förlåt! Äras den(dem) som äras bör!


 13. Thessa skriver: 7 januari, 2013

  Det spelar väl inte så stor roll egentligen, jag såg inte programmet, men på min skärm ser overallen ljusrosa ut, så är det inte färgen baby pink hon bär? http://www.josephm.com/winter-archive-girl-4-165/dior-kids-amazing-baby-pink-snow-340746.htm

  Overallen är jättefin och säkert superskön, det är till stor del komforten som är skillnaden då det gäller ytterplagg till barn. Skulle tro att denna känns riktigt persikomjuk och go och med varmt foder. Victoria&Daniel gör helt rätt som köper dyrare ytterplagg och mixar dyrt och billigt i övrigt. Roligt att få se något annat än Didrikssonoveraller på ett svenskt barn 😉

  Såg att några kommenterat Victorias mössa i programmet och jag tycker det var störtskönt att hon bar den, gillade både färg och form och såg ni att den hade en prinsesskronetryck på ena sidan? 😀


 14. Elin skriver: 7 januari, 2013

  Estelles overall är kritvit!
  Vad det gäller märket så består SVEA´s märke av en krona.
  Kalla det prinsesskrona och du vill, men den är knappast unik för Victorias mössa! 🙂


Annons
Laddar