Debatten fortsätter…

Annons

Ja, debatten kring norska Mette-Marits alla lyxklänningar tycks aldrig ta slut… Här kan Du läsa allt om det senaste. Vad tycker Ni läsare förresten – gör norska kronprinsessan rätt eller fel då hon väljer dyra lyxblåsor, gång på gång?

 

 

Dela på:

11 kommentarer till “Debatten fortsätter…”

 1. Annalena skriver: 31 juli, 2013

  Hej Johanna! En kommentar på helt fel plats, men jag såg Marys fina örhängen från sommarfotograferingen på Gråsten. Har du någon aning var de kommer från?

  Tack på förhand!


 2. Annalena skriver: 31 juli, 2013

  Hej igen! Jag hittade dem plötsligt. Marianne Dulong var det! Då behöver jag ingen hjälp 🙂


 3. Helen skriver: 31 juli, 2013

  Hon ser inte ens bra ut i sina lyxblåsor. Idiotiskt slöseri.


 4. Tina skriver: 31 juli, 2013

  Förhoppningsvis har MM tagit intryck av lyx-debatten..!
  Om inte..ja då hoppas vi att Sonja är drottning de närmaste decennierna..!


 5. Sandra skriver: 31 juli, 2013

  Läste precis att Vanity Fair har kommit ut med sin ”international best dressed list” och med på listan finns naturligtvis Kate, men också prinsessan Madeleine och kronprinsessan Letizia, dock inte kronprinsessan Mette Marit.


 6. Helena Svensson, sjuksköterska, sommarboende Borgholm skriver: 31 juli, 2013

  Hon kommer från en enkel och fattig bakgrund, nu har hon tillgång till massor med pengar, man kan väl förstå henne!


 7. Anna skriver: 31 juli, 2013

  Med bakgrund av att hon återanvänder sina kläder en del och även har anordnat bloppisar så tycker jag hon ändå har en sund synd på modekonsumtion som inte präglas av slit och släng! Visst kläderna kostar en del, men det är produserade utan att utnyjtja arbetskraft och kommer att hålla mång år framöver. Tycker det faktiskt det är mer oansvarigt att handla massor på HM för att bara bästa en eller par gånger…


 8. AstridA skriver: 31 juli, 2013

  # 6 Helena: Kronprinsesse Mette-Marit kommer fra en velberget middelklassefamilie. Hvor i alle dager har du det fra at hun har enkel og fattig bakgrunn? Fra samme kilder som påstår at hun har värt narkoman? Hun har testet ut narkotika, som så altfor mange andre i ungdomstiden, men narkoman? Og fattig? Dör av skratt! Hennes designgarderobe er oftest gaver fra motehusene. Det er hun blitt kritisert for i mediene. Folk flest her i Norge bryr seg ikke. Bare tidsskriftene bryr seg om hvor mye Mette-Marit spenderar. Den debatten er skapt av mediene.


 9. Sanne C skriver: 1 augusti, 2013

  # 8 AstridA
  Hvorfor der kun skrives om MMs luksusforbrug igen og igen her forstår jeg heller ikke, måske fordi den ene modeblog tager fra den anden ?
  For Marys stigende luksusforbrug får masser af omtale i dansk presse og i sidste uge stod det igen på forsiden af et af de største ugeblade ‘Her&Nu’ med omtale indeni bladet.
  Men jeg synes faktisk også, det er lidt problematisk, at de indgifte kronprinsesser – som de nouveau riche de blev – ikke rigtig har forstået at lægge niveauet der, hvor det passer, som kongelige, men giver den som jetsetter.


 10. Irene Lindström skriver: 4 augusti, 2013

  Hon har ju själv berätta om sin bakgrund som fattig ensamstående mamma, det har hon gjort i flera TV – och tidningsintervjuer!


 11. Ell skriver: 14 februari, 2014

  #8
  Du kommenterer MM`s testing av narkotika i ungdomsårene?? Jeg mener nå at ungdomsårene er forlengst passert når du kommer opp i 20 årene !! Mulig har MM sin egen vurdering av det å være ungdom..


Annons
Laddar