De kungliga småttingarnas lyxigaste outfits

De kungliga småttingarnas lyxigaste outfits
Annons

I fredags avslöjade jag att prins Oscars söta lilla quiltade jacka kommer från Burberry och kostar 1800 kronor. Dyrt, javisst, men betydligt billigare än den Dior-outfit som prinsessan Estelle hade på sig i april 2012. Då var hon klädd i Dior från topp till tå och bara kappan gick loss på 2000 kronor.

Annons

Men Victoria och Daniel är inte de enda kungligheterna som gillar att klä sina småttingar fint. Madeleine och Chris är superförtjusta i att skämma bort Leonore och Nicolas. Här kan du kolla in Leonores garderob. Och här ser du Nicolas. Klickar du här får du full koll på lilla Alexanders alla plagg. Här finns Estelles små söta plagg och här hittar du Oscars.

Foto: Kungahuset, Stella Pictures.

Haga slott, oktober 2016 H.K.H. Prins Oscar / HRH Prince OscarOscar2

1527335 STOCKHOLM 2012-04-30. King Carl XVI Gustaf of Sweden today celebrated his 66th birthday at the Royal Castle in Stockholm, for the first time as a Grandfather.  Pictured: King Carl Gustaf, Queen Silvia, Prince Daniel, Crown Princess Victoria, Princess Estelle and Prince Carl Phlip. Photo: Toni Sica Code: 1001 COPYRIGHT STELLA PICTURES

Dela på:

2 kommentarer till “De kungliga småttingarnas lyxigaste outfits”

 1. caterine skriver: 7 november, 2016

  Skämma bort? För min del tror jag inte att dessa små blir gladare och lyckligare med kläder för tusentals kronor på sig. Den lille gossen ser ansträngt påbylsad så han kan inte röra sig. Kläderna blir urväxta om en månad dessutom. Jag tror att det här är bra endast för klädförsäljarna, dessutom är det mesta inte ens svenskt. Nog tror jag att Victoria och syrran skulle tänka sig för, vilka signaler det här ger om monarkin.


 2. Antonia Cepo skriver: 7 november, 2016

  Ni på Svensk Damtidning verkar vara avlönade av de som vill störta monarkin.
  Ni envisas med att sätta ut priset på vad kläderna som de kungliga bär kostar.
  Ingen är intresserad av detta, om man inte ska köpa plagget. Då tar man själv reda på priset.
  här vill vi bara ha en bra bild på vad de kungliga medlemmarna har på sig och vid vilket tillfälle.
  Victoria och Sofia försöker att bära svenskt, men det har visat sig gång på gång att passformen är dålig, färgerna 2-3 år efter de som aktuellt ute i världen. Listan är oändlig.
  De är meningen att de ska representera Sverige och inte se ut som kusinen från landet.


Annons
Laddar