Därför bär inte prinsessan Charlotte klänning

Annons

Där ser man! De fans som väntar på att få se prinsessan Charlotte i söta små klänningar får vänta länge… Kate och William kommer inte att klä sin dotter i klänning förrän hon blir ett år. Det slår Kates och Williams barnklädesfavorit Rachel Riley fast:

Annons

– Eftersom de är en traditionell familj, är jag säker på att hon ska bära babysuits hela det första året, säger Rachel till People.

– Inte förrän hon går kommer hon att bära klänningar.
Prins George har smält hjärtan runt om i världen i sina bedårande kläder, exepmelvis de små tröjorna och shortsen. Rachel Riley tror dock att Kate och William kommer att vänta med tvådelade ensembler till Charlotte är mycket äldre.

Annons

Vad säger Ni om detta? Modernt? Nja inte direkt va.

charlotte-stella12 George-430x565 prinsessan-charlotte-ste

Dela på:

6 kommentarer till “Därför bär inte prinsessan Charlotte klänning”

 1. G skriver: 25 september, 2015

  Får bare lyst til å si OMG! Og av et ungt par i det 21 århundre.Vi går være glad vi slipper det i våre kongehus 😉


 2. emma_h skriver: 26 september, 2015

  vad VET hon om det…nada…hon vågar sig på en gissning enligt givna formulering hon känner ju inte Kate privat ens – eller umgås med familjen privat utan iblick i Charlottes garderob…Idag klär man pojkar o flickor likadant utifrån vad som är praktiskt Att C sen KLÄS UPP i typiska tjejkläder på medias officiella bilder är en annan sak
  finns paparazzibilder på charlotte i tröja+byxor publicerad i press utanför UK, liksom george haft jeans och tröja då han vart ute med nannyn o sett ut som vem somhelst


 3. prinsessan maria skriver: 26 september, 2015

  Låter vettigt tycker jag. Förstår inte alls varför små barn som bara ligger och sen kryper runt med en rackarns klänning som bara korvar sig och är i vägen. Mycket smidigare utan klänning när de är så små.


 4. Elisabet skriver: 26 september, 2015

  Låter väldigt förnuftigt Härligt med människor som följer sin egen övertygelse och inte måste vara hysteriskt ”modeeerna” i allt


 5. manne det? skriver: 27 september, 2015

  Modebloggen kan avsloja??? Tro det. detta stod I Hello Magazine for flear dagar sedan. Kul att SvD kan oversatta rakt av. Nar vara barn gar I skolan kallas det "plagiarism" och forvaxlas sallan med "avslojande".


 6. dumskallarnas sammansvarjning? skriver: 27 september, 2015

  SvD kan avsloja — att detta stod I Hello redan for flera dagar sedan. Plagiarism snarare an "avslojande". Tror ni vi ar dumma I huvudet eller?


Annons
Laddar