Blir det Valentino?

Annons

Idag rapporterar Expressen om att Madeleine valt utländsk design till bröllopet på lördag. Enligt uppgift har hon satsat på Valentino.

Svensk Damtidning har ju redan skrivit om detta, i slutet av maj, då ryktena florerat ett tag, främst i utländska medier. Vad tror Ni?

Annons

Madde har ju förresten valt att bära Valentino förr – bland annat denna röda blåsa kommer därifrån.

Annons

Dela på:

5 kommentarer till “Blir det Valentino?”

 1. Kristiina från Turku skriver: 4 juni, 2013

  Det är en stor besvikelse om hon väljer en klänning gjord av en utländsk designer.


 2. Sthlm skriver: 4 juni, 2013

  Utan tvekan är Valentino mest rätt för prinsessan Madeleine. Vi såg att Pär Engsheden inte lyckades riktigt med klänningen till Madeleine på lysningen. Svenska designers är duktiga på att skapa till Victoria, men inte till Madeleine. Spännande att se vad Victoria kommer att bära för märke. Hon är oförutsägbar och kan floppa totalt ibland. Sofia Hellqvist är nog den i den kungliga familjen som kommer att ta andan ur de flesta, Madeleine har nog inte en chans mot henne. Sofia Hellqvist har råd att anlita både en dyr stylist och frisör. Dessutom är det vida bekant att hon har en riktigt vacker kropp.


 3. Sandra skriver: 4 juni, 2013

  Hoppas att det stämmer. Valentino har skapat underbara brudklänningar.

  #2 Kan inte låta bli att undra, hur har Sofia råd med det?


 4. Tiara?Jarå! skriver: 4 juni, 2013

  # 3 Hon kanske får en slant av Kungen?


 5. emma_h skriver: 7 juni, 2013

  ikväll bär Madeleine svenskt utan tvekan – förhoppningsvis en Wallin:are eller kanske nån mindre känd, Engsheden tycks ju inte kunna leverera kvalitet o god sömnad varje gång


Annons
Laddar