Annons

Om Ellen Myrgård & Margareta Gotthardsson

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.

Stäng

Annons


OM KUNGLIGA MODEBLOGGEN

Var shoppar kronprinsessan Victoria, vad bar prinsessan Madeleine på senaste eventet och hur mycket kostade hertiginnan Catherines nya väska? Den kungliga modebloggen har koll på varenda plagg som de kungliga kvinnorna i Europa bär och ger dig de bästa stiltipsen om du vill inspireras av kungligt mode.


Annons


Kategorier


Arkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

14 kommentarer till “Beatrix och håret”

 1. Frisyren förskräcker, men vilken underbar, kastanjeröd nyans!

  Frisyren förvillar dessutom, men hon och Máxi är verkligen oerhört lika! Leendet och det varma, humoristiskt intelligenta uttrycket!

 2. # 1 och 4, jag tror inte att hon bär peruk, det hade synts vid hårfästet i pannan i så fall, det hade man inte kunnat trolla bort den ”kanten” som en peruk har.
  Men om hon hade haft lugg hade jag kunnat misstänka att hon bar peruk.

 3. Tro, tro det om ni vill. Hon har aldrig sett ryfsig ut. Sen finns det faktiskt människor som har tjockt hår,

 4. Jag håller med om att frisyren förskräcker, men vilken charm drottning Beatrix har när man ser henne tala i TV-inspelningarna. Stillbilderna gör henne verkligen inte rättvisa, även om bilderna ovan är jättesöta.

 5. Hon har väl en gång hittat en frisyr som hon gillar och den är ju klassisk i stilen. Det har varit en regel att kungliga damer ska ha en frisyr som gör att människor ser hela deras ansikten tydligt. Därför har man inte ofta sett lugg på dessa damer. Det ser ut som om Beatrix har ett ovanligt tjockt hår, men att därför tro att det är en peruk, nej det skulle synas framtill vid hårfästet, som ”Bittan” säger. Att Silvia skulle bära peruk är lika befängt, då hennes hår är riktigt vackert och det snyggaste på henne.

 6. Silvia har postisch vilket syns i bland dels hur håret är kammat över fästkammen, men också ett snabbväxande hår från den ena dagen till den andra.
  Postisch är enkelt att kamma in i det egna året att använda vid
  ”det är inte min dag idag” eller när frisyren skall dölja allt annat.

 7. Drottningar har som alla damer i framträdande positioner daglig hårvård av proffs.
  Men visst finns det undantag – Hillary Clinton den avgående amerikansk utrikesministern har vid så många tillfällen framträtt i en frisyr så vanskött att man misstänker eländet är avsiktligt.
  Även i Sverige är det inte sällan man i tv ser framträdande kvinnor slarva med frisyren på ett sätt som är helt otänkbart i exempelvis Frankrike där man är snygg i håret lika självklart som man borstar tänderna.

 8. Utifrån erfarenhet säger jag: Beatrix har inte peruk. Drottning Silvia begagnar sig av i hennes eget hår inkammat löshår, det som förr kallades postisch…

 9. Jag har bott i Holland och fått höra från några holländare att hon bär håret lika eftersom hon har haft det så på deras sedlar och pengar. Vet inte om det är sant eller inte.

 10. Tycker frisyren är tidlös och passar drottning Beatrix, såväl till vardags som fest.
  Troligtvis trivs hon själv med den eftersom hon inte ändrat mycket på den under alla år. Tjockt, härligt hår! Tiarorna är fantastiska på henne. Hoppas hon får en bra tid efter sin pensionering som drottning! Hon vet att kronprinsparet kommer att sköta hennes tidigare sysslor ”med den äran”.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar