Ännu en Mouret

Annons

Ja, det blev ännu en Roland Mouret-blåsa för Sofia på förlovningsdagen. Också vid festligheterna på kvällen, på Drottningholm, satsade hon på en klänning från just Mouret.

Mouret2 Mouret1

Annons

 

Dela på:

12 kommentarer till “Ännu en Mouret”

 1. Solveig Ekelund, Färjestaden skriver: 1 juli, 2014

  Hon klär i starka färger!


 2. Birgitta skriver: 1 juli, 2014

  Vem betalar dessa fina kläder


 3. lauralanza skriver: 1 juli, 2014

  Enkelt och klassiskt! Less is more! 🙂
  Vi kommer att få en prinsessa med stil! 🙂


 4. Lydia skriver: 1 juli, 2014

  2 birgitta jag undrar detsamma.


 5. Birgit skriver: 1 juli, 2014

  Birgitta – VI betalar, kungahusets s.k. privata pengar är sånt som byggts upp av folkets tillgångar under hundra år minst.


 6. Krisanti Pettersson skriver: 1 juli, 2014

  Vilken grymt pris för en klänning. H&M göra lika fina klänningen i ungefär samma modellen och bra kvalitet för under 400 kronor. Victoria själva ofta klara sig med H&M kläder i budget pris.


 7. Kids Clothes (The World of Royals)kidsclothes-theworldofroyals.weebly.com skriver: 1 juli, 2014

  By the wedding of Carl Almgren and Ida wore Sofia Hellqvist a dress from Hoss Intropia! http://theworldofroyals.weebly.com/koninklijke-modeblog/sofia-hellqvist-bij-huwelijk-carl-almgren-en-ida-in-hoss-intropia


 8. veramedmera skriver: 1 juli, 2014

  @2 Birgitta
  Det gör väl sambon. Det brukar väl vara så i ett samboskap att man har gemensam ekonomi. Kungen betalade säkert för Silvia då hon skulle kläs upp inför förlovning och bröllop….


 9. christinavideotron skriver: 1 juli, 2014

  #2 Birgitta. Du är en av de som betalar !


 10. rikssvensk i finland skriver: 2 juli, 2014

  Jean Babtiste Bernadotte betalade Sveriges enorma krigs-
  skuld. Som tack skulle alla Bernadotte kungar få apanage.
  I nutid kan vi kalla det ränta på lånet. Fortfarande kvarstår
  hela lånet. När skall det betalas. Jag tycker Birgitta skall
  vara tyst.


 11. emma_h skriver: 3 juli, 2014

  Rikssvensk i F citat_Som tack skulle alla Bernadotte kungar få apanage. I nutid kan vi kalla det ränta på lånet. Fortfarande kvarstårhela lånet. Jag tycker Birgitta skall vara tyst.

  INTE ALLS/tvärtom… GuadelopeRäntan som den de facto HETER upphörde 1983 till FULLO betald – Ersättningen framledes som ersatte GR var vad vi IDAG betecknar det s.k. Apanaget http://www.svd.se/nyheter/inrikes/karl-xiv-johan-loste-in-hela-statsskulden_126960.svd
  istället för att uppmana medskribenter att "va tysta" – vilket är oförskämt, eller som en del skulle säga: mobbing – så gör du bäst i att lägga den tiden/energi på att kolla fakta i ämnet nästa gång…men det är inte lätt för dig att veta sånt som outsider


 12. Irena skriver: 4 juli, 2014

  # 10 Rikssvensk i Finland. Intressant argumentation, men den faller som ett korthus vid närmare granskning. Ja, det är sant att Bernadotte KÖPTE den svenska tronen genom att betala en krigsskuld. Detta var för tvåhundra år sedan. Även om emma_h har rätt i sin drapa här ovan, är det heller inte det riktiga argumentet för att Bernadotterna skulle ha RÄTT att sitta kvar på den svenska tronen i evärdliga tider. De kanske fortfarande har rätt till utbetalningar och räntor (vilket jag betvivlar, se emma_h’s kommentar) Men det skulle de isåfall fortfarande ha som avsatta ättlingar. Sveriges statsskick ägs, som alltid, av Sveriges medborgare.


Annons
Laddar