100 år av kungliga bröllopsklänningar

Annons

Inför lördagens kungliga bröllop har Zalando gjort en överblick av de senaste 100 årens kungliga bröllopsklänningar. På sajten hittar man en massa bilder och en mängd intressant fakta om klänningarna. Kolla in den fantastiska sajten här!

Annons

Skärmavbild 2015-06-10 kl. 07.59.46

Dela på:

3 kommentarer till “100 år av kungliga bröllopsklänningar”

 1. Irena skriver: 10 juni, 2015

  Mycket intressant inlägg. Alla brudar är egentligen vackra, men vi skall i sann, elitistisk anda, rangordna några:
  Ohotad i all sin glans är Mette-Marits skapelse. Designern måste ha skapat i ett gudomligt inspirationsrus. Han kan aldrig komma i närheten av denna magiska skapelse igen. Inte ens han (man kan klicka på plussen vid silhuetterna, så kommer designernamn upp)
  Två (2) är dronning Margrethes och tre (3) Tatiana Domingos. End of story.
  Ett intressant utrymme har lämnats för Sofias nu på lördag. Måtte den inte bli en besvikelse!


 2. Irena skriver: 10 juni, 2015

  Som en liten tilläggsnotis måste även Maximas och Fabiolas klänningar erkännas som mycket snygga och välsydda, så även Sonias.
  Men priset för charmance och originalitet går utan tvekan till Mabels, för hennes underbara rosettchock:humor, stil och intelligens ryms i det valet! (och en hel del slantar…)
  Med tystnad förbigås åttiotalsmonstrumen, alla vet vilka de är… Men om en femton-tjugo år är det kanske de som beundras mest, även om det förfaller otroligt idag…


 3. Magdalena skriver: 11 juni, 2015

  Glemmer heller aldri siluetten av Mette-Marit da hun og Håkon stod ved alterringen. I kjolen, med slepet og sløret, minnet hun om en svane i en stolt og utstrakt positur. Klart kjolen var guddommelig inspirert, – alliansen var jo "made in heaven".

  Ellers har jeg alltid holdt prinsesse Grace sin kjole som flottest. Og Victorias kommer ikke langt etter.


Annons
Annons
Annons
Laddar