Annons
Annons

Annons

Tack för mig!

Fina bloggläsare! Nu har det blivit dags för mig att gå vidare. I dag, den sista januari, gör jag min sista dag på Svensk Damtidning – efter snart nio år.

Jag började som vikarie i juni 2008 och sedan dess har jag varit kvar. I olika roller. Jag har fått göra enormt många roliga saker här på Svensk Dam. Och en av de allra roligaste har såklart varit att skriva denna blogg, i dag faktiskt en av de mest lästa på hela Aller Media. Varför? Kungligt mode intresserar – och engagerar.

Jag tackar för mig – men självklart finns Kungliga modebloggen kvar. Från och med i morgon är det mina fantastiskt duktiga kollegor Liv Sander, Ellen Myrgård Lindén och Margareta Gotthardsson som tar över bloggen. Fortsätt att följa dem!

Kram på er alla – och tack för att ni läser.

 

Läs också

(0)


Annons

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning